COVID-19

In volgende geval neemt u telefonisch contact op met de huisartsenpraktijk: KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK!

Als u klachten heeft van hoesten, kortademigheid of buikklachten én daarbij ook koorts hebt (temperatuur 38 graden of hoger) of u gebruikt medicatie die het weerstand verlaagt of u bent >75 jaar (dan hoeven patiënten geen koorts te hebben)

Voor vragen kunt ook bellen naar: 0800-1351 of naar de GGD

Bron: RIVM, GGD, thuisarts.nl


Er wordt een aparte spreekuur gehouden voor patiënten met luchtwegklachten: om de stroom van patiënten met luchtwegklachten en andere klachten strikter te scheiden.

* Er is in samenwerking met de Huisartsenpost Ruwaard een aparte spreekuur georganiseerd voor patiënten die verdacht zijn voor besmetting met het coronavirus. Deze spreekuur is van 11-15 uur op de Huisartsenpost Ruwaard. Patiënten worden eerst door onze assistentes getrieerd en bij vermoeden van besmetting met coronavirus bij Huisartsenpost aangemeld.

* Voor overige luchtwegklachten is er op onze praktijk een aparte spreekuur tussen 15:30-16:30 op de locatie City Plaza.

* Patiënten die op deze spreekuur komen zullen in de grote hal plaats nemen om zo de gewenste afstand te bewaren; 1.5 meter.

* De spreekuur is niet bedoeld om te bepalen of patiënten het coronavirus hebben! Maar meer om de andere luchtwegklachten, waarbij coronavirus niet geheel uit te sluiten valt, te kunnen beoordelen.


We proberen om zoveel mogelijk vragen en klachten telefonisch af te handelen. Indien niet noodzakelijk dan liever geen spreekuurbezoek.


Mocht u liever niet naar de praktijk willen komen dan maakt u dat bespreekbaar aan de telefoon.