Het team

Huisartsen


Dokter N. Wardak

aanwezig: maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Sinds 2000 woon ik in Nederland. Ik heb in mijn land van herkomst, Afghanistan, twee jaar geneeskunde gestudeerd. Aangekomen in Nederland heb ik alle toelatingsexamen opnieuw afgerond en ben ik begonnen als eerste jaar student geneeskunde in het EMC te Rotterdam. Aansluitend na een paar maanden werk op de spoedeisende hulp van SMC ben ik aangenomen voor de opleiding tot huisarts in het EMC te Rotterdam. Huisartsgeneeskunde is het vak voor mij omdat het breed is en intensieve contacten met patiënten voorop staan. Een patiënt is voor mij altijd een mens en nooit een nummer.

 


Dokter A.J. Alibeik

aanwezig: maandag, dinsdag en woensdag

Na afronding van mijn geneeskunde opleiding in 2012 heb ik voor anderhalf jaar in geestelijke gezondheidszorg in Gouda gewerkt. Aansluitend daarna ben ik gestart met de opleiding huisarts  geneeskunde die ik in november 2016 heb afgerond. Ik ben een all-round huisarts die als het kan doorwerkt en als het nodig is een luisterend oor biedt. Mijn streven is leveren van een goed zorg en onderhouden van een goede arts-patiëntrelatie.

 


De assistentes

Ans Broers-Vermunt

Ans blijft nog enkele maanden werkzaam in de praktijk voor een goede overdracht
aanwezig: dinsdagmiddag, vrijdagochtend

Jarenlange ervaring in de zorg en gedreven om medische hulp en advies te bieden.
1965-1969 opleiding A – verpleegkundige Haarlem
1969-1971 verpleegkundige Schiedam
1990 herintreding verpleegkundige
1988-1991 praktijkassistente huisartsen
1991-2009 verpleegkundige RPZ (nachtdienst 18 jaar)
1991-2017 praktijkassistente


Petra Mannens

aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Gediplomeerd doktersassistente. Jarenlange werk-ervaring in verzorging- en verpleeghuizen Maken van afspraken, geven van adviezen in overleg met de huisartsen en de NHG Triage wijzer, verwerken van de herhaalrecepten, inschrijvingen, administratie. Heeft een eigen spreekuur voor preventieve taken zoals baarmoederhals uitstrijkjes, bloeddruk meten, stoppen met roken, preventieconsult voor hart en vaatziekten bij 45 plussers, SOA consult. Kortom een duizendpoot in de huisartsenpraktijk.

 


Jasmijn Bruil

aanwezig: maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Mijn naam is Jasmijn Bruil en ik ben al mijn gehele leven woonachtig in Spijkenisse. Na mijn eerdere studie in de rechtsgeleerdheid heb ik besloten om mij om te scholen. Met veel plezier ben ik nu werkzaam als doktersassistente, een zeer afwisselende, uitdagende maar vooral ook leuke baan. Ik zal mij ten alle tijde inzetten om u een zo goed mogelijke zorg aan te bieden.

 


Praktijkondersteunende GGZ • Mase Sutterland

aanwezig: woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend

In overleg met u en uw huisarts help ik u uw klachten in kaart te brengen en de juiste hulp te bieden. Het leven loopt soms anders dan je gedacht of gehoopt had. Graag loop ik een stukje mee tot je weer zelf stevig op pad kunt.

 


Praktijkondersteunende somatiek • Elise Wijker

aanwezig: maandag en woensdag. 1x per maand op woensdag op locatie de Elementen

Ik ben in 1995 gediplomeerd als verpleegkundige. Na een aantal jaar op de afdeling te hebben gewerkt heb ik me gespecialiseerd als longverpleegkundige. In 2008 heb ik de opleiding voor praktijkverpleegkundige afgerond en werk sindsdien met heel veelplezier full time als praktijkverpleegkundige bij verschillende huisartsen op het gebied van Diabetes Mellitus, Astma/ COPD, Hypertensie en hart en vaatziekten. Hierdoor volg ik ieder jaar minimaal 40 uur scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.


Praktijkondersteunende ouderenzorg • Lia Schuit

aanwezig: dinsdag en woensdag

Mijn naam is Lia Schuit en ik ben in de praktijk werkzaam als Praktijkondersteuner ouderenzorg. Veel ouderen willen, als er aan ouderdom gerelateerde klachten gaan ontstaan, graag thuis kunnen blijven wonen. Met extra ondersteuning is dit ook goed mogelijk . Ik bezoek mensen thuis als er zorgvragen komen, maar ook als ouderen net ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Voor zo’n bezoek neem ik indien mogelijk, contact op met een van de mantelzorgers zodat ook deze aanwezig kunnen zijn bij dit huisbezoek. Met elkaar kijk ik hoe het thuis gaat en of er iets moet gebeuren om te zorgen dat het thuis ook allemaal goed blijft gaan. De assistente Petra Mannes gaat hierbij ook huisbezoeken afleggen en samen met uw huisarts proberen we de thuissituatie zo te maken dat u ook op een goede manier thuis kunt blijven wonen.

Mochten er toch signalen zijn die erop wijzen dat er (extra) zorg ingezet moet gaan worden of het thuis niet meer lukt, ook dan ga ik met u en uw mantelzorgers daarover in gesprek.

Mijn werkdagen zijn dinsdag de gehele dag, woensdag- en donderdagmiddag. Bij vragen kunt u via de praktijklijn contact met mij opnemen.